Fraser blij met 'waanzinnige' Mount: "Wekenlang boos op me"

2 oktober 2017, 16:51

Hij werd vorig seizoen verkozen tot de talentvolste speler uit de academie van Chelsea, maar toch heeft het Nederlandse publiek enige tijd moeten wachten om Mason Mount aan het werk te zien. De technische speler hielp Vitesse zondag aan een punt tegen AZ (1-1). Trainer Henk Fraser is content met het talent.

Mount kwam zondag als invaller in het veld tegen FC Utrecht en kwam meteen tot scoren. "Wat me het meest bevalt aan Mount, is dat hij al wekenlang boos op me is, maar tegelijkertijd waanzinnig traint. Dus hij dwingt het af op het veld. Hij keek me niet eens aan. Ook niet als ik goedemorgen zei. Het is mooi om te zien dat zo'n jongen zo enorm gretig is", vertelt Fraser aan De Telegraaf.

De voetballende kwaliteiten van de achttienjarige Engelsman staan buiten kijf, vindt Fraser. "Mount kan geweldig voetballen. Maar het is heel belangrijk om zo'n jongen op het juiste moment te brengen. Dat is heel lastig. Van mij wordt verwacht dat ik geduld heb met jonge jongens, maar heel vaak hebben zij dat geduld zelf niet en heeft hun omgeving dat niet. Maar ik twijfel niet over zijn kwaliteiten. Het is een parel, een waanzinnige speler, waar we nog heel veel plezier aan gaan beleven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen