Landzaat: "Tijd om verder te kijken"

3 juni 2006, 13:30

Denny Landzaat zit nog altijd in de wachtkamer. De middenvelder van AZ hoopt al ruim een jaar op een transfer naar een buitenlandse topcompetitie, maar het is nog altijd onduidelijk waar hij volgend seizoen zal spelen. Eén ding is echter zeker: hij wil weg bij AZ. "De knoop dat ik deze zomer echt wil vertrekken, heb ik een tijdje geleden al doorgehakt", zegt hij tegen FCUpdate.nl.

Ook vorige zomer wilde Landzaat graag vertrekken, maar destijds weigerde AZ om mee te werken aan een transfer. De middenvelder bleef daarom in Alkmaar, maar dat ging niet van harte. "Ach, ik heb het jaartje vol gemaakt", blikt hij terug op zijn vermoedelijk laatste seizoen in dienst van de Alkmaarse club.

"Wat mij betreft is er niets veranderd ten opzichte van vorig seizoen", gaat Landzaat verder. "Destijds wilde ik al weg, nu zijn we een jaartje verder. Het is nu toch echt tijd om verder te kijken. Mijn ambities liggen bij een buitenlandse topcompetitie. De club weet dat, tijdens een gesprek in februari is wat dat betreft een hoop duidelijk geworden."

Toch zal het voor Landzaat niet gemakkelijk worden om zich tijdens het WK in de kijker te spelen. Ondanks het feit dat Landzaat vrijwel alle kwalificatieduel speelde, lijkt Van Basten voor het WK de voorkeur de geven aan Mark van Bommel. "Ach, eigenlijk verbaasde me dat niet zo. Van Bommel heeft natuurlijk een heel goed seizoen gedraaid, het is geen schande om achter hem te staan. Maargoed, ik zal natuurlijk elke training laten zien dat ik er in wil. Het belangrijkste is echter dat er een goede ploeg staat. Misschien heeft de training de ene wedstrijd de één nodig en de volgende wedstrijd de ander. We doen het met z'n allen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen