Hamsik vol vertrouwen: "Beste Napoli waar ik in gespeeld heb"

4 oktober 2017, 07:58

SSC Napoli gaat na zeven duels nog zonder puntverlies aan kop in de Serie A en maakte ook in de Champions League tegen Feyenoord (3-1 winst) veel indruk. Volgens aanvoerder Marek Hamsik is dit Napoli wellicht het beste ooit. "In elk geval op zeker het beste team waar ik deel van heb uitgemaakt", vertelt hij.

Dat zegt de middenvelder in gesprek met Sport.Aktuality. "We hebben een geweldige start van de competitie gehad met zeven overwinningen. Maar na de interlandperiode hebben we met duels tegen AS Roma, Manchester City en Internazionale wel meteen weer een zwaar programma", weet Hamsik.

De captain maakte afgelopen weekend tegen Cagliari zijn 114e goal in dienst van de club uit Napels. Daarmee is hij nog maar één doelpunt verwijderd van het record van legende Diego Maradona, die 115 maal scoorde. "Ik heb nog een heel seizoen te spelen hier, dus ik verwacht dat het geen probleem moet worden om dat receord te breken. Sowieso is het tijd om te oogsten: we hebben drie jaar hard gewerkt. Nu is het tijd om prijzen te winnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen