De Vrij: "Het is onzin dat ik niet voor Oranje wil spelen"

3 oktober 2017, 22:33

Stefan de Vrij ontbreekt deze interlandperiode bij het Nederlands elftal. Dat leverde flink wat vragen op omdat de verdediger afgelopen weekend wel meespeelde in de competitiewedstrijd van zijn club Lazio tegen Sassuolo ondanks het feit dat hij niet helemaal fit was.

De Vrij kampt met een liesblessure en geeft tegenover het Algemeen Dagblad aan daar ook tijdens het duel met Sassuolo last van te hebben gehad. "Deze week kan ik niet trainen, daarna proberen we de draad weer op te pakken. Ik heb 67 minuten gespeeld, maar dat was zeker niet pijnvrij. Elke pass die ik gaf, deed pijn", legt de verdediger uit. "Dokter Edwin Goedhart van Oranje belde afgelopen week en toen heb ik eerlijk gezegd dat ik niet topfit ben. Ik ben ook gewisseld tegen Sassuolo, omdat het niet meer ging."

Van onwil is in ieder geval geen sprake, zo benadrukt De Vrij. "Het is onzin dat ik niet voor Oranje wil spelen. Ik speel heel graag voor het Nederlands elftal en iedereen die mij kent, weet dat. Ik snap dat mensen zich afvragen wat er aan de hand is. Maar stel dat ik alsnog zou zijn opgeroepen na die wedstrijd tegen Sassuolo, dan had ik zeker tot en met donderdag niet kunnen meetrainen met de groep. Dat is verre van ideaal."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen