Kou tussen Cavani en Neymar uit de lucht: "Hoort bij voetbal"

4 oktober 2017, 09:16

De storm tussen Neymar en Edinson Cavani was een storm in een glas water. Dat is althans de lezing van de Uruguayaanse aanvaller. "Sommige dingen worden veel te groot gemaakt", vertelt hij.

Tijdens een persconferentie van het nationale team van Uruguay ging de spits in op de situatie bij Paris Saint-Germain. "De waarheid is dat sommige dingen groter lijken dan ze zijn. Als er zoiets in een team gebeurt, moet je dat bespreken in een gesloten ruimte, zonder dat iedereen erover hoort. Want alles in het voetbal heeft een oplossing."

Een ruzie over een te nemen strafschop tegen Olympique Lyon (2-0 winst) zorgde voor kou aan de lucht tussen de steraanvallers van PSG. Zowel Cavani als Neymar wilde de penalty graag nemen, waarbij de eerstgenoemde de bal uiteindelijk schoot, maar miste. Sindsdien wordt de rel tussen beide voetballers breed uitgemeten in de media.

Maar dat is volgens Cavani, die naar verluidt een bonus van één miljoen euro krijgt als hij topscorer van de Ligue 1 wordt, dus niet meer nodig. "Zulke dingen horen nou eenmaal bij het voetbal. De situatie tussen ons is weer helemaal ontspannen. Alles is uitgesproken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen