Overzicht: stand van zaken in Europese WK-kwalificatie

Overzicht: stand van zaken in Europese WK-kwalificatie

5 oktober 2017 – De Europese WK-kwalificatiereeks nadert zijn climax. Voor de twee afsluitende wedstrijden kent het Nederlands elftal in de laatste twee wedstrijden haar loodzware opdracht. In alle andere poules worden de kaarten ook definitief geschud. Wat is, voor de laatste twee speelronden en de play-offs voor de beste acht nummers twee, de stand van zaken?

Groep A: Nederland hoopt op mirakel

Met nog twee speelronden te gaan – Nederland stuit nog op Wit-Rusland (uit, zaterdag) en Zweden (thuis, dinsdag) – moet Oranje een achterstand van drie punten en een doelsaldo van +6 goedmaken op Zweden, dat in Solna nog Luxemburg treft en op de slotdag langskomt in de Amsterdam ArenA. Zweden is de nummer twee met zestien punten, terwijl Oranje dus dertien punten heeft. Frankrijk staat bovenaan met zeventien punten en stuit nog op Bulgarije en Wit-Rusland.

De situatie is duidelijk: het wordt zwaar voor de ploeg van Dick Advocaat. Als het verschil in doelsaldo tussen Zweden en Oranje na Wit-Rusland-Nederland en Zweden-Luxemburg niet groter wordt, dan is er in de slotronde een 3-0 zege op Zweden nodig voor Oranje. We moeten dus hopen dat Luxemburg zich, net als tegen Frankrijk (0-0 in Parijs), een stugge opponent toont tegen Zweden. Hypothetisch: stel dat Oranje met 0-2 in Borisov zegeviert en Zweden een zakelijke 2-0 overwinning boekt op de Luxemburgers, dan is een 3-0 in de ArenA uiteindelijk genoeg. Dan eindigt Nederland op evenveel punten als Zweden en is het doelsaldo 19-11 om 18-10. Het is een ideaal, maar niet heel waarschijnlijk scenario. Komt hij uit, dan moet Oranje ook nog bij de beste acht van de negen nummers twee komen en de play-offs overleven. Er moet een wonder gebeuren.

Programma
7 oktober
Zweden – Luxemburg
Wit-Rusland – Nederland
Bulgarije – Frankrijk

10 oktober
Luxemburg – Bulgarije
Nederland – Zweden
Frankrijk – Wit-Rusland

Stand
1. Zwitserland 8-24 (+15)
2. Portugal 8-21 (+24)
3. Hongarije 8-10 9+2)
4. Faroer Eilanden 8-8 (-11)
5. Andorra 8-4 (-15)
6. Letland 8-3 (-15)

Groep B: Portugal jaagt op Zwitserland

Portugal en Zwitserland zijn met elkaar in een hevige strijd verwikkeld. De Europees kampioen en het Alpenland maken onderling uit wie zich direct plaatst voor het WK, en wie zich op moet maken voor de play-offs. Alle anderen landen in deze groep zijn uitgeschakeld. De Zwitsers gaan aan kop, met drie punten voorsprong op Portugal. Zwitserland speelt nog thuis tegen Hongarije, Portugal moet nog naar Andorra, alvorens beide ploegen elkaar treffen op Portugese bodem. Het doelsaldo kan hier doorslaggevend worden. Op dit moment is die negen doelpunten in het voordeel van Portugal, dat overigens virtueel gezien de beste nummer twee is.

Programma
7 oktober
Zwitserland – Hongarije
Andorra – Portugal
Faroer Eilanden – Letland

10 oktober
Portugal – Zwitserland
Hongarije – Faroer Eilanden
Letland – Andorra

Stand
1. Frankrijk 8-17 (+10)
2. Zweden 8-16 (+11)
3. Nederland 8-13 (+5)
4. Bulgarije 8-12 (-4)
5. Luxemburg 8-5 (-10)
6. Wit-Rusland 8-5 (-12)

Groep C: Duitsland kan alleen in theorie nog tweede worden

Het moet wel heel raar lopen, wil Duitsland naast rechtstreekse kwalificatie grijpen. In theorie kan alleen Noord-Ierland Die Mannschaft nog achterhalen, want het verschil tussen beide landen is vijf punten. Eerstvolgende wedstrijd is Noord-Ierland – Duitsland. Daarna spelen onze oosterburen nog in eigen huis tegen Azerbeidzjan, terwijl hun enige overgebleven concurrent tot slot bij Noorwegen op bezoek gaat. Zonder gekke dingen is de regerend wereldkampioen zeker van een WK-ticket en gaat Noord-Ierland de play-offs in. De Noord-Ieren zijn in Groep C dankzij een zegereeks van vijf in ieder geval verzekerd van een plekje bij de eerste twee.

Programma
5 oktober
Noord-Ierland – Duitsland
Azerbeidzjan – Tsjechië
San Marino – Noorwegen

8 oktober
Duitsland – Azerbeidzjan
Noorwegen – Noord-Ierland
Tsjechië – San Marino

Stand
1. Duitsland 8-24 (+33)
2. Noord-Ierland 8-19 (+14)
3. Azerbeidzjan 8-10 (-4)
4. Tsjechië 8-9 (+1)
5. Noorwegen 8-7 (-8)
6. San Marino 8-0 (-36)

Groep D: Servië op pole-position, Wales en Ierland volgen

Servië kan het WK nauwelijks meer ontgaan. Het land van spelers als Nemanja Gudelj, Dusan Tadic en Filip Kostic moet nog één keer zien te winnen. Dat moet in oktober gebeuren tegen Oostenrijk (uit), dat alleen in theorie een minimale kans heeft, of het reeds uitgeschakelde Georgië (thuis). Spannender is het gevecht tussen Wales en Ierland om de tweede plaats in Groep D. Wales heeft een puntje meer, maar in de laatste speelronde staat ons in Cardiff een geweldige Britse clash te wachten. Waarschijnlijk dat daar de beslissing valt.

Programma
6 oktober
Oostenrijk – Servië
Ierland – Moldavië
Georgië – Wales

9 oktober
Wales – Ierland
Servië – Georgië
Moldavië – Oostenrijk

Stand
1. Servië 8-18 (+10)
2. Wales 8-14 (+7)
3. Ierland 8-13 (+3)
4. Oostenrijk 8-9 (0)
5. Georgië 8-5 (-4)
6. Moldavië 8-2 (-16)

Groep E: Montenegro mikt op tweetrapsraket

Montenegro, de huidige nummer drie in groep E, kan in de laatste twee wedstrijden zo over nummer Denemarken en koploper Polen heen wippen. Montenegro en Denemarken hebben evenveel punten, én het doelsaldo is exact hetzelfde. Laat Denemarken net de eerstvolgende tegenstander van Montenegro zijn. De Montegrijnen sluiten de kwalificatiepoule af met een uitwedstrijd tegen Polen, dat drie punten meer heeft. Bovendien is het doelsaldo ten opzichte van die van Polen, vier doelpunten in het voordeel van Montenegro. Evengoed kunnen de Montenegrijnen overal naast grijpen, en is het feest in Polen en Denemarken.

Programma
5 oktober
Montenegro – Denemarken
Armenië – Polen
Roemenië – Kazachstan

8 oktober
Polen – Montenegro
Denemarken – Roemenië
Kazachstan – Armenië

Stand
1. Polen 8-19 (+7)
2. Montenegro 8-16 (+11)
3. Denemarken 8-16 (+11)
4. Roemenië 8-9 (0)
5. Armenië 8-6 (-11)
6. Kazachstan 8-2 (-18)

Groep F: Slowakije, Slovenië en Schotland spelen om play-offs

Engeland gaat zich in Groep F rechtstreeks plaatsen voor het WK. Met vijf punten meer dan de nummer twee kan dat niet meer misgaan. Daaronder maken Slowakije, Slovenië en Schotland uit wie aan de haal gaat met een ticket voor de play-offs. Immers, van de negen nummers twee strijden de beste acht in een play-off om vier startbewijzen. De Slowaken zijn de huidige nummer twee, met een punt meer dan Slovenië en Schotland. Slowakije heeft alles in eigen hand, maar Schotland evenwel. De Britten treffen eerst Slowakije (thuis) en sluiten af met uitwedstrijd tegen Slovenië. In Slovenië zal met een schuinoog naar Schotland – Slowakije gekeken worden, maar heeft het zelf met een bezoek aan Engeland ook een loodzware tegenstander.

Programma
5 oktober
Schotland – Slowakije
Engeland – Slovenië
Malta – Litouwen

8 oktober
Slovenië – Schotland
Slowakije – Malta
Litouwen – Engeland

Stand
1. Engeland 8-20 (+13)
2. Slowakije 8-15 (+8)
3. Slovenië 8-14 (+6)
4. Schotland 8-14 (+4)
5. Litouwen 8-5 (-12)
6. Malta 8-0 (-19)

Groep G: de minst spannende poule

Spanje is heer en meester in Groep G, gevolgd door Italië. Eén keer winnen van het uitgespeelde Albanië (thuis) of Israël (uit), en de reis naar Rusland kan geboekt worden. De Italianen volgen op drie punten en hebben bovendien een veel slechter doelsaldo dan La Roja. Italië hoeft op zijn beurt niet te vrezen voor de tweede plaats. Met twee wedstrijden op het programma is de marge met naaste belager Albanië zes punten en de Azzurri gaan de resterende duels met Macedonië (thuis) en Albanië (uit) hoogtwaarschijnlijk niet allebei verliezen.

Programma
6 oktober
Spanje – Albanië
Italië – Macedonië
Liechtenstein – Israël

9 oktober
Israël – Spanje
Albanië – Italië
Macedonie – Liechtenstein

Stand
1. Spanje 8-22 (+29)
2. Italië 8-19 (+12)
3. Albanië 8-13 (+1)
4. Israël 8-9 (-5)
5. Macedonië 8-7 (-4)
6. Liechtenstein 8-0 (-33)

Groep H: België naar Rusland, drie landen voor play-offticket

België is, op gastland Rusland na, het enige Europese land dat zich al heeft weten te kwalificeren. De Rode Duivels hebben een straatlengte voorsprong op Bosnië-Herzegovina, Griekenland en Cyprus, die met z'n drieën hopen op de tweede plaats. Voor die felbegeerde tweede plaats heeft Bosnië de beste papieren. Winnen van België (thuis) en Estland (uit), en die klus is geklaard. In het kielzog aast Griekenland op een misstap van Bosnië. De Grieken hebben een puntje minder dan het Balkanland. Cyprus is de derde gegadigde, maar door de dure misstap van zondag tegen Estland (1-0) is een wonder nodig. De eilandbewoners moeten in de wedstrijden tegen Griekenland (thuis) en België (uit) een marge van vier punten zien te overbruggen.

Programma
7 oktober
Bosnië-Herzegovina – België
Cyprus – Griekenland
Gibraltar – Estland

10 oktober
België – Cyprus
Bosnië-Herzegovina – Estland
Griekenland – Gibraltar

Stand
1. België 8-22 (+32)
2. Bosnië-Herzegovina 8-14 (+11)
3. Griekenland 8-13 (+6)
4. Cyprus 8-10 (-4)
5. Estland 8-8 (-11)
6. Gibraltar 8-0 (-34)

Groep I: fel gevecht tussen Kroatië, IJsland, Turkije en Oekraïne

De meest spannende groep is Groep I: vier landen die allemaal aanspraak maken op een rechtstreeks WK-ticket en eentje voor de play-offs. Kroatië en IJsland voeren de poule aan. Een beter doelsaldo maakt de Kroaten koploper. Op twee punten daarvan volgen Turkije en Oekraïne. De landen treffen allemaal nog één ploeg uit deze top-vier, maar spelen ieder ook een duel met laagvlieger Finland óf Kosovo.

Programma
6 oktober
Kroatië – Finland
Turkije – IJsland
Kosovo – Oekraïne

9 oktober
Oekraïne – Kroatië
IJsland – Kosovo
Finland – Turkije

Stand
1. Kroatië 8-16 (+9)
2. IJsland 8-16 (+4)
3. Turkije 8-14 (+4)
4. Oekraïne 8-14 (+4)
5. Finland 8-7 (-4)
6. Kosovo 8-1 (-17)

gerelateerd

Reacties

Het laatste nieuws
Volledig
Compact

 1. zondag 25 februari 2018

 2. Zoet ondanks bierdouche blij met 'revanche' van PSV 21:42

  Zoet ondanks bierdouche blij met 'revanche' van PSV

  Vorig seizoen speelde Jeroen Zoet de hoofdrol in de wedstrijd tussen Feyenoord en PSV in De Kuip in de Eredivisie, maar net als…

 3. Verbeek: "Waren niet bij machte om dreigend te worden" 21:40

  Verbeek: "Waren niet bij machte om dreigend te worden"

  FC Twente wist slechts één punt te pakken in de laatste vijf Eredivisie-duels. Zondag werd er ondanks een vroege voorsprong…

 4. De Jong: "Ambitie richting de vierde plek waargemaakt" 21:10

  De Jong: "Ambitie richting de vierde plek waargemaakt"

  FC Utrecht heeft de vierde plaats weer ingenomen nadat er met 3-1 werd gewonnen van FC Twente. De Domstedelingen kwamen eerst op…

 5. Buitenland: Mina bezorgt Valencia zege, remise Club Brugge 20:28

  Buitenland: Mina bezorgt Valencia zege, remise Club Brugge

  Valencia heeft zondagavond een nipte 2-1 zege weten te boeken op Real Sociedad en blijft zo in het spoor van nummer twee Real…

 6. Gemengde gevoelens Van de Looi, Molenaar hard voor Roda 20:10

  Gemengde gevoelens Van de Looi, Molenaar hard voor Roda

  Willem II boekte zondagmiddag een belangrijke zege op Roda JC (1-0). De Tilburgers speelde echter geen al te beste wedstrijd en…

 7. City overklast Arsenal en pakt eerste prijs van het seizoen 19:25

  City overklast Arsenal en pakt eerste prijs van het seizoen

  Manchester City heeft de eerste prijs van het seizoen binnen. In de finale van de League Cup wist de ploeg van Pep Guardiola…

 8. Babel en Besiktas zegevieren in topper met Fenerbahçe 18:57

  Babel en Besiktas zegevieren in topper met Fenerbahçe

  Besiktas heeft de Turkse topper tegen Fenerbahçe met 3-1 weten te winnen. Daardoor gaat Besiktas op de ranglijst over…

 9. Memphis en Tete geven zege uit handen met Lyon 18:55

  Memphis en Tete geven zege uit handen met Lyon

  Olympique Lyon heeft zondagavond een 1-0 voorsprong laat uit handen gegeven tegen Saint-Etienne. Dankzij een doelpunt in de…

 10. FC Utrecht grijpt plek vier na overwinning op FC Twente 18:38

  FC Utrecht grijpt plek vier na overwinning op FC Twente

  Door de rug te rechten en een vroege achterstand om te buigen heeft Utrecht de vierde plek veroverd. De Domstedelingen begonnen…

 11. Toornstra vond de eerste helft van Feyenoord verbijsterend 18:20

  Toornstra vond de eerste helft van Feyenoord verbijsterend

  Feyenoord verloor na een onthutsend zwakke eerste helft zondagmiddag de topper van PSV. Slechts tien minuten (in de tweede…

 12. Duel tussen Juventus en Atalanta afgelast wegens sneeuw 18:13

  Duel tussen Juventus en Atalanta afgelast wegens sneeuw

  De competitiewedstrijd tussen Juventus en Atalanta van zondagavond 18.00 uur is afgelast. Dit vanwege de vele sneeuwval in…

 13. Cocu: "De uitslag van Ajax zorgde voor extra stimulans" 17:24

  Cocu: "De uitslag van Ajax zorgde voor extra stimulans"

  PSV deed zondag zeer goede zaken in de titelstrijd. De Eindhovenaren zagen Ajax eerder op de dag gelijkspelen tegen ADO Den Haag…

 14. Van Bronckhorst na nederlaag: "Het was ondermaats" 17:04

  Van Bronckhorst na nederlaag: "Het was ondermaats"

  Feyenoord is er opnieuw niet in geslaagd om een topper te winnen. In de eigen Kuip was PSV met 1-3 te sterk voor de…

 15. Lukaku bijt van zich af met heldenrol tegen Chelsea 16:56

  Lukaku bijt van zich af met heldenrol tegen Chelsea

  Aan de hand van Romelu Lukaku heeft Manchester United zondagmiddag een zeer belangrijke zege geboekt op concurrent Chelsea. De…

 16. Lazio boekt eenvoudige zege op Sassuolo in 'rood' duel 16:55

  Lazio boekt eenvoudige zege op Sassuolo in 'rood' duel

  Lazio heeft zondagmiddag een vrij eenvoudige overwinning geboekt. Op bezoek bij Sassuolo werd het 0-3. Daardoor neemt Lazio de…

 17. Video: Ajacied De Ligt baalt van puntenverlies tegen ADO 16:51

  Video: Ajacied De Ligt baalt van puntenverlies tegen ADO

  Ajax kreeg kansen, maar slaagde er niet in om ADO Den Haag echt pijn te doen: 0-0. Verdediger Matthijs de Ligt beseft dat Ajax…

 18. PSV wint in De Kuip en zet stap richting kampioenschap 16:29

  PSV wint in De Kuip en zet stap richting kampioenschap

  PSV heeft zondag een grote stap gezet richting het kampioenschap. Na het puntenverlies van Ajax tegen ADO (0-0) wist PSV op zijn…

 19. Cruciale zege Willem II na belabberde vertoning tegen Roda 16:24

  Cruciale zege Willem II na belabberde vertoning tegen Roda

  Willem II heeft zondagmiddag een bijzonder belangrijke slag geslagen in de strijd tegen degradatie. De Tricolores speelden in…

 20. Video: matchwinner Zwinkels over het gelijkspel tegen Ajax 15:57

  Video: matchwinner Zwinkels over het gelijkspel tegen Ajax

  Robert Zwinkels was zondag de grote uitblinker bij ADO Den Haag, dat knap met 0-0 gelijkspeelde bij Ajax. In deze video van het…

 21. Groenendijk zeer tevreden: "We moeten dit punt koesteren" 15:53

  Groenendijk zeer tevreden: "We moeten dit punt koesteren"

  ADO Den Haag speelde eerder dit seizoen met 1-1 gelijk tegen Ajax en is er zondag wederom in geslaagd om de Amsterdammers de…

 22. Ten Hag gelooft na mokerslag niet dat titelstrijd gelopen is 15:34

  Ten Hag gelooft na mokerslag niet dat titelstrijd gelopen is

  Bij Ajax hoopte iedereen dat PSV op bezoek bij Feyenoord punten zou laten liggen, maar de Amsterdammers moesten uiteraard eerst…

 23. Zwinkels zit Ajax weer dwars: "Ik groeide in de wedstrijd" 15:07

  Zwinkels zit Ajax weer dwars: "Ik groeide in de wedstrijd"

  Voor de tweede keer dit seizoen heeft Ajax het stugge ADO Den Haag niet van zich af weten te schudden. Zondag eindigde het in…

 24. Monsterachtige Kane voorkomt puntenverlies Spurs 14:53

  Monsterachtige Kane voorkomt puntenverlies Spurs

  Tottenham Hotspur is zondag aan puntenverlies ontsnapt in de Premier League. De ploeg uit Londen leek op bezoek bij stadgenoot…

 25. Zwinkels held van ADO én PSV bij remise in Amsterdam 14:22

  Zwinkels held van ADO én PSV bij remise in Amsterdam

  Vandaag (zondag) is een cruciale dag in de titelstrijd, en had een erg mooie dag kunnen worden voor Ajax. Omdat PSV een lastig…

 26. PSV gaat binnenkort een nieuwe linksback presenteren 14:03

  PSV gaat binnenkort een nieuwe linksback presenteren

  In de winterstop greep PSV nog naast een nieuwe linksback, maar er is eindelijk witte rook aanstaande in het Philips Stadion.…

 27. Geen RVP en Van Beek bij Feyenoord, Van Ginkel terug 13:32

  Geen RVP en Van Beek bij Feyenoord, Van Ginkel terug

  Robin van Persie begint zoals verwacht in de topper tegen PSV op de reservebank. De aanvaller wordt gespaard voor het bekerduel…

 28. Dopingzondaar Srna ziet schorsing fors teruglopen 12:59

  Dopingzondaar Srna ziet schorsing fors teruglopen

  Het einde van de schorsing van Darijo Srna is in zicht. De Kroaat werd op 22 maart van vorig jaar betrapt op het gebruik van…

 29. Barcelona moet het maand stellen zonder back Semedo 12:31

  Barcelona moet het maand stellen zonder back Semedo

  FC Barcelona heeft een tegenvaller te verwerken gekregen. De koploper van Spanje won zaterdag met 6-1 van Girona, maar zag…

 30. De kleren van Nouri hangen nog in de Ajax-kleedkamer 11:47

  De kleren van Nouri hangen nog in de Ajax-kleedkamer

  De kleren van Abdelhak Nouri hangen nog in de kleedkamer van Ajax, zo heeft Marcel Keizer zondag laten weten bij FOX Sports. De…

 31. Ajax zonder Huntelaar, maar met Siem de Jong en Eiting 11:24

  Ajax zonder Huntelaar, maar met Siem de Jong en Eiting

  Ajax moet het zondagmiddag tegen ADO Den Haag zien te rooien zonder Klaas-Jan Huntelaar. De spits kampt met een blessure en zit…

 32. Video: trainer Ten Hag wil druk op PSV gaan opvoeren 11:08

  Video: trainer Ten Hag wil druk op PSV gaan opvoeren

  Ajax-trainer Erik ten Hag wil zondag de druk op PSV, dat op bezoek gaat bij Feyenoord, opvoeren. Daarvoor moeten de…

 33. PSV wilde Angelino: "Maar hij is niet haalbaar voor ons" 10:53

  PSV wilde Angelino: "Maar hij is niet haalbaar voor ons"

  PSV heeft in de winterstop inderdaad uit een lijntje uitgegooid naar NAC Breda-linksback Angelino. De Eindhovenaren zochten…

 34. Wenger wil eerste League Cup en krijgt lof van Guardiola 10:36

  Wenger wil eerste League Cup en krijgt lof van Guardiola

  Het is pas februari, maar in Engeland staat er zondag al een bekerfinale op het menu. Arsenal en Manchester City strijden op…

 35. Interview Lokhoff: "Iedereen bij Feyenoord wil van PSV winnen" 10:30

  Interview Lokhoff: "Iedereen bij Feyenoord wil van PSV winnen"

  Feyenoord tegen PSV is een prachtig affiche, maar heeft door de bekerbelangen van de Rotterdammers veel weg van een papieren…

 36. Van Persie flirtte met PSV: "Het is niet rondgekomen" 10:09

  Van Persie flirtte met PSV: "Het is niet rondgekomen"

  Robin van Persie vertrok in 2004 van Feyenoord naar Arsenal, maar was destijds heel dicht bij een overstap naar PSV. De…

 37. Locadia begint uitstekend Engeland: "Heb ik van gedroomd" 09:47

  Locadia begint uitstekend Engeland: "Heb ik van gedroomd"

  Jürgen Locadia is zeer goed begonnen aan zijn avontuur bij Brighton & Hove Albion. De aanvaller scoorde vorige week bij zijn…

 38. Stegeman denkt na over GAE: "Zou een uitdaging zijn" 09:25

  Stegeman denkt na over GAE: "Zou een uitdaging zijn"

  Het contract van John Stegeman bij Heracles Almelo loopt in de zomer af en dus is het de vraag wat de trainer volgend seizoen…

 39. Video: ongeloof bij Heerenveen na verlies tegen Excelsior 09:16

  Video: ongeloof bij Heerenveen na verlies tegen Excelsior

  sc Heerenveen had zaterdag 71 procent balbezit tegen Excelsior en kreeg meerdere grote kansen, maar stapte toch met een 0-1…

 40. Steijn in de belangstelling: "Ben benaderd door een club" 09:01

  Steijn in de belangstelling: "Ben benaderd door een club"

  VVV-Venlo doet het dit seizoen uitstekend als promovendus in de Eredivisie en dus gaan de complimenten naar Maurice Steijn.…

 41. Fraser na gelijkspel bij VVV: "Hier word ik niet vrolijk van" 08:45

  Fraser na gelijkspel bij VVV: "Hier word ik niet vrolijk van"

  Vitesse wilde zich zaterdagavond revancheren voor het verlies van vorige week tegen Excelsior, maar bleef tegen VVV-Venlo steken…

 42. Feyenoord en PSV: wat gebeurde er in één jaar na blunder Zoet? 07:30

  Feyenoord en PSV: wat gebeurde er in één jaar na blunder Zoet?

  In een jaar kan veel veranderen, ervaren Feyenoord en PSV. De twee ploegen stonden 364 dagen geleden ook tegenover elkaar in De…

 43. Spoorboekje: topper in De Kuip, interview met Lokhoff 07:00

  Spoorboekje: topper in De Kuip, interview met Lokhoff

  Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het…

 44. Gisteren gemist: Van Drongelen schlemiel, Sneijder op schot 00:30

  Gisteren gemist: Van Drongelen schlemiel, Sneijder op schot

  In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een…

 45. zaterdag 24 februari 2018

 46. Video: Arsenal-spelers over finale tegen Manchester City 23:49

  Video: Arsenal-spelers over finale tegen Manchester City

  Arsenal speelt zondag de League Cup-finale tegen Manchester City. Wat betekent dat voor Jack Wilshere, Aaron Ramsey, Alex Iwobi…

 47. Streppel baalt van gebrek aan effectiviteit bij Heerenveen 23:42

  Streppel baalt van gebrek aan effectiviteit bij Heerenveen

  Jurgen Streppel vindt dat zijn ploeg sc Heerenveen effectiever moet worden. De oefenmeester zag zaterdag in de thuiswedstrijd…

 48. Benfica pas in tweede helft langs Paços de Ferreira 23:30

  Benfica pas in tweede helft langs Paços de Ferreira

  Het keek lang tegen een 1-0 achterstand aan, maar uiteindelijk heeft Benfica toch drie punten overgehouden aan de uitwedstrijd…

 49. Van der Gaag looft Excelsior: "Zag het heilige moeten" 23:15

  Van der Gaag looft Excelsior: "Zag het heilige moeten"

  Excelsior-trainer Mitchell van der Gaag looft zijn ploeg na de uitzege bij sc Heerenveen. De Kralingers, die afgelopen weekend…

 50. Standaardsituaties helpen Inter na rust langs Benevento 23:04

  Standaardsituaties helpen Inter na rust langs Benevento

  Internazionale heeft het de laatste tijd moeilijk in de Serie A, maar zaterdag kon de ploeg uit Milaan weer eens drie punten…

 51. Barça ondanks vroege tegengoal ruim langs streekgenoot 22:51

  Barça ondanks vroege tegengoal ruim langs streekgenoot

  Ondanks een valse start heeft FC Barcelona uitgehaald in de thuiswedstrijd tegen streekgenoot Girona FC. De Catalaanse club…

 52. Mount uitblinker in boeiend gelijkspel bij VVV – Vitesse 22:39

  Mount uitblinker in boeiend gelijkspel bij VVV – Vitesse

  Middenmoters VVV-Venlo en Vitesse hebben een punt overgehouden aan het vermakelijke treffer tussen beide ploegen in de Koel. De…

Meer nieuws