Reis hoopt op herkansing in Nederland: "Nu pas een echte man"

4 oktober 2017, 18:10

Meer dan tien jaar geleden maakte Jonathan Reis zijn debuut voor PSV. De Braziliaan gold als een enorm talent en dat was regelmatig ook op het veld terug te zien. Een stuk vaker verscheen hij echter helemaal niet op het veld. Dat lag aan blessures, maar ook aan zijn onprofessionele gedrag. De inmiddels 28-jarige aanvaller denkt dat dat nu een stuk beter is.

"Ik drink geen alcohol meer en ga niet meer elk weekeinde naar de disco. Ik heb mijn oude leven ingewisseld voor een nieuw leven. Nu ben ik pas een echte man", zegt de momenteel voor Sapporo uitkomende spits tegen VICE Sports. Japan hoopt hij in de nabije toekomst te verlaten. "Het liefst zou ik teruggaan naar Nederland, omdat ik daar de taal al spreek en weet hoe alles werkt."

"Ik kan er straks terugkomen met een andere mentaliteit dan ik vroeger had", zo beweert Reis, die in Nederland ook nog voor Vitesse speelde. "Ze denken misschien dat ik nog steeds de Jonathan Reis van 21 jaar ben, die niet wist waar hij mee bezig was. Het belangrijkste voor mij is het heden. Ik mis Nederland. Vandaag de dag besef ik dat ik dom was."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen