Dost blijft kalm onder reserverol Oranje: "Hou niet van dat gezeik"

5 oktober 2017, 07:43

Bas Dost scoort bij Sporting Portugal aan een lopende band, maar moet het bij Oranje steevast doen met een reserverol. Vermoedelijk is dat ook in de kwalificatiewedstrijden tegen Wit-Rusland en Zweden het geval. Hoe dan ook, Dost gaat niet morren.

"Er zijn wel momenten geweest dat ik dacht: misschien was het nu wat meer mijn tijd geweest, maar ik ben niet iemand die dat meteen met de bondscoach gaat bespreken", zegt Dost tegen de NOS. De vijftienvoudig international vervolgt: "Ik hou niet zo van dat gezeik. Als je bij de club week in week uit niet speelt, moet je dat wel een keer aankaarten. Maar hier speel je voor je land en daar ben ik hartstikke blij mee. Ik hoop ook dat ik momenten krijg om te laten zien wat ik kan."

Tegen Wit-Rusland en Zweden moet Nederland keihard werken aan het doelsaldo. Veel doelpunten zijn meer dan eens nodig. Een kolfje naar de hand van Dost, lijkt het. "Dat zijn álle wedstrijden. Ik vind het onzin dat ik sommige wedstrijden niet zou kunnen spelen en andere juist weer wel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen