Meunier geniet van opmars PSG: "We zijn onklopbaar"

5 oktober 2017, 09:05

De koopdrift van Paris Saint-Germain gaat vaak ten koste van de spelers die al deel uitmaken van de spelersgroep van de Franse topclub. Toch betekent dat niet dat ze niet blij zijn met de aanwinsten. "Het is fantastisch om nu bij PSG te spelen", vertelt rechtsback Thomas Meunier.

Ondanks dat voor zijn positie Daniel Alves werd gehaald en hij dus speeltijd heeft moeten inleveren, is de Belg positief over de ontwikkelingen bij PSG. "We zijn momenteel onklopbaar. Hier dromen veel spelers van. Ik kan ook elke dag met supersterren trainen", vertelt de Rode Duivel tegenover Sporza.

Neymar en Kylian Mbappé maken veel indruk op de verdediger. "Pure klasse", oordeelt Meunier. "Kylian heeft op zijn achttiende al zoveel ervaring, ook als voetballer. Hij kan werkelijk alles. Ik vraag me soms af waarin hij nog kan verbeteren. Wellicht op tactisch gebied."

Ook over zijn directe concurrent Dani Alves heeft de achterhoedespeler lovende woorden. "Hij is een meerwaarde voor de groep. Ik kan veel van hem leren. De coach zegt ook vaak: "Kijk naar hoe Dani het doet." Ik kan er alleen maar beter van worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen