Barcelona wederom zonder fans: ditmaal door fout Atlético

5 oktober 2017, 10:54

FC Barcelona mag in de komende speelronde van La Liga, waarin ze op bezoek gaan bij Atlético Madrid, geen uitsupporters meenemen. Door een logistieke fout zijn er geen kaarten beschikbaar voor de Barça-fans. Atléti ging er ten onrechte vanuit dat in het nieuwe Estadio Wanda Metropolitano alleen thuissupporters zouden zitten.

Dus had de club alle beschikbare 67 duizend kaarten al verkocht voor de clash tussen de koploper en nummer vier van de Primera Division. De timing van het incident is overigens erg ongelukkig: afgelopen weekend speelde FC Barcelona door alle onrust in Catalonië in eigen huis ook al zonder supporters.

De Catalaanse grootmacht heeft nog geprobeerd om alsnog aanspraak te maken op tickets. Na de uitleg van Atlético Madrid besloot Barcelona zich echter neer te leggen bij de gemaakte fout en daarom reist het zonder fans af naar Madrid op zaterdag 14 oktober.

In Spanje gaan overigens de geruchten dat de misser met opzet is gemaakt: beide clubs zijn wellicht bang voor rellen, die zouden kunnen ontstaan naar aanleiding van het referendum dat de Catalanen wilden afdwingen. In de hoofdstad Madrid werd woedend op die actie gereageerd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen