Druk op Montella neemt toe: "Maar ik blijf positief"

5 oktober 2017, 15:06   Bijgewerkt: 5 oktober 2017, 21:37

Nadat AC Milan deze zomer een elftal vol versterkingen binnenhaalde en vele miljoenen euro's investeerde, waren de verwachtingen hooggespannen bij de Rossoneri. Tot dusver maakt de formatie van Vincenzo Montella echter nog geen overdonderende indruk. "De verwachtingen lagen misschien wel te hoog in de media", erkent de oefenmeester.

"Het door ons gekozen pad moet zorgen voor groei. We willen dit seizoen bij de beste vier ploegen eindigen. Daar zijn we niet ver van verwijderd", betoogt de coach tegenover Football Italia. "We moeten ons vooral niet te veel zorgen maken."

Dat door de drie nederlagen in de eerste zeven duels van de Serie A de druk op Montella al flink is toegenomen, snapt de coach. "Ik kan me er niet druk om maken. Er zijn nu eenmaal risico's als je trainer bent van een team zoals AC Milan. Het zal beter gaan, maar dat proces kost tijd. Maar goed: tijd is er juist niet. Toch blijf ik positief."

Na zeven duels staat AC Milan op de zevende plaats in de Italiaanse competitie. Met duels tegen Internazionale, Genoa, Chievo en Juventus op het programma, breekt voor de trainer een cruciale periode aan. De naam van de bij Bayern ontslagen Carlo Ancelotti zingt al rond in Milaan. Er moet de komende weken dus gewonnen worden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen