Koeman 'staat er nuchter in': "Loop niet weg voor kritiek"

7 oktober 2017, 10:50

Het gaat nog niet echt lekker met Everton, dat in de Premier League na zeven speelronden op de zestiende plaats staat. Een hard gelag voor The Toffees, die hoopten met de grote clubs mee te strijden in de competitie. Ronald Koeman, die door de resultaten enigszins onder druk staat, zegt dat hij de kritiek niet uit de weg gaat.

"Ik accepteer dat iedereen recht heeft op zijn mening en als coach loop ik niet weg voor kritiek", vertelt de oefenmeester aan De Telegraaf. Koeman beseft dat de resultaten tegenvallen. "We weten binnen Everton allemaal dat we op dit moment onder ons niveau spelen en dat de resultaten beter moeten. Op het moment dat ik van Southampton de stap naar een club met dusdanige ambities maakte, wist ik dat je in een moeilijke situatie kunt komen als investeringen niet gepaard gaan met resultaten."

De 0-1 nederlaag tegen Burnley van vorige week hakte erin bij Everton, dat in de weken daarvoor voornamelijk grote clubs had getroffen. "Ik sta er vrij nuchter in. Ik doe er met de rest van de staf alles aan en we werken nog harder om die resultaten wel snel te krijgen. Daarbij gooi ik het niet opeens over een andere boeg. Ik heb ook in Engeland gezegd dat ik exact dezelfde coach ben als in de afgelopen jaren toen het wel goed ging. Ik zorg dat het gevoel met de groep goed blijft en ik volg de lijn die we hebben ingezet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen