Hiddink geeft Zuid-Koreaanse bond nul op het rekest

7 oktober 2017, 12:50

Onlangs liet Guus Hiddink weten dat hij de nationale ploeg van Zuid-Korea graag de helpende hand toe wilde steken, maar de Nederlander gaat toch niet in zee met zijn oude werkgever. De voetbalbond van te Aziatische land heeft laten weten dat Hiddink een samenwerking heeft afgewezen.

Dat laat het land weten in een statement. Hiddink is niet bereid om een vaste functie te bekleden bij het land, maar wil wel advies geven aan de bond. De ervaren coach zou naar Rusland afreizen om het oefenduel van Zuid-Korea met de Russen te bekijken, maar heeft die trip afgeblazen. "Maar hij houdt nog steeds van dit land", laat de bond weten in de verklaring. "Hiddink wil ons wel blijven helpen, maar niet in een officiële rol."

Op 14 september sprak Hiddink nog met vertegenwoordigers van de bond. Toen gaf hij aan dat hij oren had naar de functie, maar de coach uit Varsseveld ziet dat nu dus toch niet zitten. De zeventigjarige Hiddink was de coach van Zuid-Korea op het WK van 2002. Dat werd een groot succes, aangezien de halve finale werd bereikt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen