Sprookje Kaapverdië verstoord, Tunesië op weg naar WK

7 oktober 2017, 21:43

Het sprookje van Kaapverdië is ruw verstoord. De Blauwe haaien verloren zaterdag met 0-2 van Senegal en hebben plaatsing voor het WK niet langer in eigen hand. In kwalificatiegroep A kan Tunesië het WK nauwelijks meer ontgaan. Het land won zaterdag ruim van Guinea (1-4) en heeft nog één puntje nodig om het ticket naar Rusland te kunnen boeken.

Kaapverdië, met Jamairo Monteiro (Heracles Almelo), verloor in de laatste tien minuten van Senegal. Diafra Sakho en Cheikh Ndoye waren verantwoordelijk voor een fikse teleurstelling. Senegal staat op pole-position om zich te kwalificeren. Kaapverdië en Burkina Faso volgen.

Tunesië

Naby Keita, volgend seizoen speler van Liverpool, zette Tunesië nog op achterstand. Pal voor rust tekende Youssef Msakni voor de gelijkmaker. Pas in het laatste kwartier nam Tunesië verder afstand. Msakni maakte zijn hattrick compleet, en ook Mohamed Ben Amor deed een duit in het zakje. Keita werd in de slotminuten nog met een rode kaart van het veld gestuurd.

Congo DR, de enige concurrent van Tunesië, won van Libië (1-2). Als Tunesië de laatste kwalificatiewedstrijd tegen hekkensluiter Libië wint of gelijk speelt, is het zeker van het WK. Congo DR volgt op drie punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen