Sprookje Kaapverdië verstoord, Tunesië op weg naar WK

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

7 oktober 2017 – Het sprookje van Kaapverdië is ruw verstoord. De Blauwe haaien verloren zaterdag met 0-2 van Senegal en hebben plaatsing voor het WK niet langer in eigen hand. In kwalificatiegroep A kan Tunesië het WK nauwelijks meer ontgaan. Het land won zaterdag ruim van Guinea (1-4) en heeft nog één puntje nodig om het ticket naar Rusland te kunnen boeken.

Sprookje Kaapverdië verstoord, Tunesië op weg naar WK

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Kaapverdië, met Jamairo Monteiro (Heracles Almelo), verloor in de laatste tien minuten van Senegal. Diafra Sakho en Cheikh Ndoye waren verantwoordelijk voor een fikse teleurstelling. Senegal staat op pole-position om zich te kwalificeren. Kaapverdië en Burkina Faso volgen.

Tunesië
Naby Keita, volgend seizoen speler van Liverpool, zette Tunesië nog op achterstand. Pal voor rust tekende Youssef Msakni voor de gelijkmaker. Pas in het laatste kwartier nam Tunesië verder afstand. Msakni maakte zijn hattrick compleet, en ook Mohamed Ben Amor deed een duit in het zakje. Keita werd in de slotminuten nog met een rode kaart van het veld gestuurd.

Congo DR, de enige concurrent van Tunesië, won van Libië (1-2). Als Tunesië de laatste kwalificatiewedstrijd tegen hekkensluiter Libië wint of gelijk speelt, is het zeker van het WK. Congo DR volgt op drie punten.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd