Robben geeft hoop op: "Ik zou het telraam lekker thuislaten"

7 oktober 2017, 23:18

Arjen Robben heeft de hoop op het WK in Rusland opgegeven. Officieel heeft Nederland nog een kans, maar moet het dinsdag met zeven doelpunten verschil winnen van Zweden. Onmogelijk, vindt de aanvoerder. De aanvaller wilde niet ingaan over zijn eigen toekomst bij Oranje.

"Ik zou het telraam lekker thuislaten", zegt Robben tegen de NOS. "Je moet altijd tot de laatste minuut blijven gaan, maar ook realistisch zijn. Volgens mij mag iedereen nu best zeggen wat hij ervan denkt en dat is dat het niet te doen is. Ik hoop dat de mensen naar het stadion komen en dat wij voor onze eigen trots een goede wedstrijd van maken."

Zweden had al een beter doelsaldo dan Nederland, en werkte daar tegen Luxemburg nog even flink aan. "Je hoort op een gegeven moment dat het 8-0 is geworden. Dat is een dikke dreun. Na het resultaat van Zweden kun je niets anders dan hier met de borst vooruit voetballen, maar 8-0 winnen in Wit-Rusland, dat kan niet."

Of de 33-jarige Robben zijn interlandcarrière na de mislukte kwalificatie beëindigt, laat hij in het midden. "Eerst Zweden, dan zien we verder."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen