Pieters baalt: "Ik denk dat de trainers mij niet mogen"

8 oktober 2017, 11:21

Erik Pieters heeft al meerdere malen aangegeven dat hij niet snapt waarom hij sinds september 2014 nooit meer een kans heeft gekregen bij het Nederlands elftal. De linksachter is bij Stoke City al geruime tijd een vaste waarde, maar een rentree bij Oranje komt er maar niet van. Daar baalt hij stevig van.

Bij het FOX Sports-programma De Tafel van Kees sprak Pieters zijn onbegrip opnieuw uit, iets wat hij eerder deze week ook in De Telegraaf deed. "Het is lastig. Ik heb er al vaak dingen over gezegd. Ik vind dat ik Nederlands elftal-waardig ben. Laat ik het zo zeggen: ik denk dat de trainers mij niet mogen. Ik zou niet weten waardoor dat komt", bromt Pieters. "Misschien ben ik ook wel niet goed genoeg in hun ogen."

Pieters miste dit seizoen alleen de blessuretijd van de wedstrijd tegen Manchester United en speelde vorig jaar mee in 36 van de 38 wedstrijden van Stoke City in de Premier League. "Deze competitie is echt van een hoog niveau", aldus Pieters. "Als je daar speelt, ben je het Nederlands elftal zeker waard. Oranje-Watford, dat kan echt wel een leuke wedstrijd worden", denkt Pieters.

Het houdt overigens niet in dat Pieters hoopte dat Oranje minder goed presteert. "Natuurlijk hoop je wel dat ze het goed doen. Je bent en blijft Nederlander en supporter."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen