Groep H: broers Hazard scoren, Griekenland wordt tweede

10 oktober 2017, 23:35

Het al geplaatste België heeft de WK-kwalificatiereeks in stijl afgesloten. Onze zuiderburen wonnen dinsdagavond ook de laatste groepswedstrijd, met 4-0 van Cyprus. De gebroeders Hazard waren belangrijk voor de Belgen. Ondertussen stelde Griekenland de tweede plaats veilig.

België heeft zodoende negen van de tien duels gewonnen en één keer gelijkgespeeld. In eigen huis moest ook laagvlieger Cyprus er aan geloven, dankzij de broers Hazard. Eden maakte voor rust de 1-0, de talentvolle Thorgan Hazard volgde dat voorbeeld in de tweede helft. Eden nam vervolgens ook de 3-0 voor zijn rekening, terwijl Romelu Lukaku kort voor tijd de 4-0 op de borden zette. Overigens stond het duel vooral in het teken van Jan Vertonghen, die zij 97ste interland speelde en daardoor nu recordinternational is.

Voor Griekenland stond er nog wel wat op het spel. Bij winst op Gibraltar zou de tweede plaats veiliggesteld worden en dat is het land gelukt. Gibraltar werd in Griekenland op een 4-0 nederlaag getrakteerd, waardoor de Grieken de play-offs in lijken te gaan. Gibraltar is met nul punten roemloos onderaan geëindigd in Groep H. Estland tegen Bosnië-Herzegovina, het andere duel in de groep, eindigde in 1-2.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen