Juanfran ziet kansen in beladen wedstrijd tegen Barcelona

12 oktober 2017, 11:56

Hoewel FC Barcelona tot dusver al haar wedstrijden won in de Primera Division, denkt Atlético Madrid-verdediger Juanfran dat zijn ploeg een goede kans maakt om te winnen komende zaterdag. De Catalanen komen op bezoek in Madrid. "Als we willen winnen, moeten we wel op ons best zijn", beseft de rechtsback.

Atlético Madrid is tot dusver ook nog ongeslagen, maar moet door de drie gelijke spelen voorlopig genoegen nemen met de vierde plaats in de competitie. Bij een overwinning komt Atléti echter meteen weer in de buurt van Barça. "Barcelona heeft een geweldige ploeg, met sommige fantastische spelers. Messi maakt het verschil, Iniesta heeft zijn oude vorm weer te pakken en ook Sergio Busquets en Jordi Alba zijn uitstekend", weet Juanfran tegenover Marca.

Toch ziet de verdediger kansen. "We zullen in onszelf moeten geloven en hoog in de concentratie zitten om Barcelona pijn te kunnen doen. Maar als wij in goede vorm steken, maken we zeker een kans."

De ontmoeting tussen de twee grootmachten is erg beladen. Door de onrust in Catalonië vanwege de onafhankelijkheid, lijkt de haat voor Barcelona te zijn gegroeid in de Spaanse hoofdstad. Door een 'toevallige fout' kan Barça bovendien geen fans meenemen naar Madrid voor de kraker in de Primera Division.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen