Willem II en Twente boeken progressie na slechte start

13 oktober 2017, 17:05

In Tilburg wordt zondag (aftrap 14.30 uur) een interessante wedstrijd in de onderste regionen van de Eredivisie gespeeld. Willem II krijgt visite van FC Twente. Beide teams begonnen het seizoen met vier nederlagen. Inmiddels heeft Willem II drie punten, FC Twente pakte er intussen zes.

Hake: "Willem II kan goed voetballen"

Hake mist Haris Vuckic (voet) en Jari Oosterwijk (enkel) in Tilburg. In de interlandperiode verloor FC Twente in een oefenduel met 0-1 van Preussen Munster. "Daar was ik niet zo blij mee. We laten de kans liggen om de overwinning op Heracles een goed vervolg te geven. Dan maar zondag in de competitie", besluit Hake strijdlustig.

Van de Looi: "Tijd om punten te pakken"

Van de Looi ziet ook tegenstander Twente progressie boeken. "Ze zijn in het begin zoekende geweest, maar bijvoorbeeld de wedstrijd tegen Heracles (2-1 winst, red.) speelde Twente zeker goed. Met Assaidi, een speler die erg gevaarlijk is wanneer hij het op zijn heupen heeft, Slagveer en Vuckic (die dus ontbreekt, red.) heeft Twente kwalitatief goede spelers in huis. We gaan voor de winst, maar mogen ze zeker niet onderschatten", sluit Van de Looi af. Asumah Abubakar en Bartholomew Ogbeche ontbreken bij Willem II, Etien Velikonja is een twijfelgeval.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen