Roda JC Kerkrade en NAC Breda 'in dezelfde categorie'

13 oktober 2017, 19:23

Roda JC Kerkrade begon het seizoen met zes nederlagen, maar won in de laatste speelronde voor de interlandperiode met 1-2 bij Sparta. De Limburgse club gaat zaterdag opnieuw voor een goed resultaat. Dat moet gebeuren in de thuiswedstrijd tegen NAC Breda (aftrap 18.30 uur). De tegenstander uit Noord-Brabant heeft na zeven duels zeven punten.

Molenaar: "Het wordt een hele kluif"

"Hoewel NAC in de laatste thuiswedstrijd heel ongelukkig verloor van ADO Den Haag verkeert de ploeg momenteel duidelijk in een vorm waarmee ze elke tegenstander pijn kunnen doen. Daarnaast zorgt Stijn Vreven ervoor dat zijn team elke week volop gas geeft", vervolgt Molenaar. "Belangrijk is dat we smaakmakers als Mounir El Allouchi, Manuel Garcia en de energieke spits Thierry Ambrose goed bespelen, al zullen we zelf ook aan het voetballen moeten toekomen. Al met al bevindt NAC zich als tegenstander in dezelfde categorie als wij. Het wordt een hele kluif, maar ook een mooie kans om opnieuw drie punten te pakken. Daar gaan we dan ook vol voor."

Vreven: "Goede spel omzetten in puntenwinst"

Uit de laatste twee duels haalde NAC drie punten. Het stuntte op 23 september bij Feyenoord (0-2 winst) en domineerde een week later tegen ADO, maar ging toen met 0-1 onderuit. Tegen Roda JC is de club volgens Vreven van plan om 'ons goede spel om te zetten in puntenwinst'. Rai Vloet keert terug op zijn plek kort achter de spits, waardoor Manu Garcia als linksbuiten gaat spelen. "Ik heb ook geen andere opties meer op de elf", aldus Vreven. "Ik ben blij dat Manu dat zo goed invult. Hij is de extra speler die ik nu heel goed kan gebruiken op die positie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen