Engelse clubs willen Bergwijn: "Ik kom net kijken"

14 oktober 2017, 09:58

Volgens diverse media zijn Tottenham Hotspur en Southampton geïnteresseerd in PSV-aanvaller Steven Bergwijn. De buitenspeler werd afgelopen zomer nog begeerd door het Italiaanse Torino, maar die transfer vond toen geen doorgang. De aanvaller is sowieso nog niet bezig met de stap naar het buitenland.

De jonge aanvaller blijft nuchter onder de belangstelling. "Eerlijk gezegd ben ik helemaal niet met een transfer bezig", vertelt hij aan De Telegraaf. "Mijn ouders en zaakwaarnemer houden me daar ook van weg. Dat lijkt me beter. In de zomer had ik zoiets van: 'dit seizoen wil ik basisspeler worden en een goed seizoen draaien'. Ik heb helemaal geen haast, kom net kijken. Een vertrekwens heb ik dus ook helemaal niet. Ik mag niet klagen, zeker niet nu ik week in week uit in de basis sta."

Bergwijn is blij met zijn rol bij PSV. "En ik heb nu twee goals gemaakt en drie assists gegeven. Dat is al meer dan vorig seizoen. Die cijfers gaan nog wel omhoog, hoor", zegt de aanvaller, die met PSV zondag tegen VVV-Venlo speelt.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen