Suárez redt punt voor Barcelona in kraker bij Atlético

14 oktober 2017, 22:52   Bijgewerkt: 14 oktober 2017, 23:06

Voor de eerste keer in dit La Liga-seizoen heeft FC Barcelona puntenverlies geleden. De Catalaanse club speelde zaterdag de kraker bij Atlético Madrid met 1-1 gelijk. Luis Suárez redde met een doelpunt in de slotfase het punt voor Barça in het Estadio Wanda Metropolitano in Madrid.

Ondanks het gelijkspel gaat FC Barcelona nog steeds stevig aan kop in Spanje. Na acht speeldagen heeft het 22 punten, vijf stuks meer dan nummer twee Real Madrid. De aartsrivaal won eerder op de dag moeizaam bij Getafe (1-2). Atlético staat nu, samen met Sevilla FC, op de derde plaats. Beide clubs verzamelden tot dusver zestien punten. Sevilla ging eerder deze speelronde onderuit bij Athletic de Bilbao.

Na de openingstreffer ging Barça op zoek naar de gelijkmaker, maar de thuisclub gaf voor rust amper iets weg. In het tweede bedrijf kregen de bezoekers meer grip op Atlético en dat resulteerde in de 82ste minuut in de terechte gelijkmaker. Luis Suárez kopte raak uit een voorzet van Sergi Roberto. Lionel Messi had 25 minuten eerder uit een vrije trap de paal geraakt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen