Fraser kan leven met punt: "Eerste helft niet om aan te zien"

15 oktober 2017, 15:36

Vitesse sleepte zondagmiddag dankzij een late treffer van Bryan Linssen nog een gelijkspel weg op bezoek bij Heracles Almelo. De Arnhemmers speelden zeker in de eerste helft niet bijzonder goed, maar herpakten zich na rust. Trainer Henk Fraser sprak na afloop van een terechte uitslag.

Fraser zal zowel positieve als negatieve punten. "We hebben wel een ploeg die door blijft gaan, ook al was het niet om aan te zien zoals in de eerste helft. Dat hebben ze wel goed gedaan", aldus de trainer in gesprek met FOX Sports. "Voor rust waren we heel slordig in balbezit. We hebben Heracles een beetje geholpen door ze veel ruimte te geven. Ze waren in alle opzichten de betere partij."

"Het was een moeilijke wedstrijd voor ons", vervolgt Fraser zijn verhaal. "Dan vecht je eigenlijk tegen jezelf, maar ook tegen een tegenstander die de ruimtes goed weet te benutten. De tweede helft was vervolgens wat meer in evenwicht. Ik denk wel dat dit een terechte uitslag is. We hebben veerkracht getoond." Donderdag wacht voor Vitesse het treffen met Zulte-Waregem in de Europa League. "Ik denk niet dat we elkaar veel ontlopen. Het zal een wedstrijd worden tussen twee gelijkwaardige ploegen", blikt de trainer vooruit. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen