Stegeman baalt: "Dan moet je de wedstrijd ook winnen"

15 oktober 2017, 15:58

Heracles Almelo leek lange tijd drie punten te gaan pakken tegen Vitesse. De bezoekers kwamen echter drie minuten voor tijd nog langszij waardoor beide ploegen slechts een punt overhielden aan de ontmoeting. John Stegeman baalde daarvan en vond dat Heracles had moeten winnen.

Kristoffer Peterson opende met nog iets meer dan een kwartier te spelen de score en Stegeman had goede hoop dat zijn ploeg het over de streep zou trekken. "Maar we wisten dat Vitesse dan opportunistisch zou gaan spelen. Wij stonden gewoon niet goed genoeg. Dat is zonde, want daarvoor kregen we de nog de ultieme kans op de 2-0. Dan is de wedstrijd gespeeld", baalt de trainer voor de camera van FOX Sports.

Toch was Stegeman niet alleen maar ontevreden. "We hebben gewoon een goede wedstrijd gespeeld. We hadden inderdaad moeten winnen, dat klopt. Ik vind dat we desondanks één van onze betere wedstrijden hebben gespeeld. In de tweede helft vond ik ons aan de bal iets onrustiger. Het is prettig dat we dan toch op 1-0 komen, maar dan moet je de wedstrijd ook winnen", stelt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen