Chelsea wil zich herpakken: "Fijn om weer te spelen"

17 oktober 2017, 18:41

Na de Premier League-nederlagen tegen koploper Manchester City en hekkensluiter Crystal Palace hoopt Chelsea de winnende draad woensdag weer op te pakken. Makkelijk gaat dat niet worden, weet manager Antonio Conte. De Londenaren krijgen in de derde speelronde van de groepsfase van de Champions League bezoek van AS Roma.

"Het is een mooi moment om weer te spelen. Na twee nederlagen is het belangrijk om morgen weer een wedstrijd te hebben", aldus Conte dinsdag op de persconferentie. "De Champions League is een heel zwaar toernooi en we moeten echt geconcentreerd zijn, want Roma heeft een geweldige ploeg. In de Italiaanse competitie doen ze het uitstekend en in de Champions League hebben ze gelijkgespeeld tegen Atlético Madrid en gewonnen van FK Karabakh. Roma is een goed georganiseerde ploeg met veel goede spelers."

In de Champions League leidt Chelsea de groep met de maximale zes punten uit twee duels, AS Roma staat tweede met vier punten. In de nationale competitie heeft Chelsea daarentegen al negen punten achterstand op leider Manchester City. Desondanks blijft Conte kalm. "We moeten het van wedstrijd tot wedstrijd bekijken. Het is pas oktober, geen maart", weet hij. "Het is een lastige situatie. We hebben elke drie dagen een wedstrijd en qua spelers zitten we momenteel dun in onze bezetting." Mogelijk kan Conte tegen Roma wel weer een beroep doen op Alvaro Morata.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen