Berghuis baalt van verlies: "Goed resultaat zat erin"

17 oktober 2017, 23:22

"Balen? Wat denk je zelf?" Steven Berghuis was behoorlijk zuur van de thuisnederlaag van Feyenoord tegen Shaktar Donetsk. De Rotterdammers zijn na drie speeldagen nog steeds puntloos in de Champions League. Berghuis zette Feyenoord in de openingsfase nog wel op 1-0, desondanks werd het 1-2 voor de bezoekers uit Oekraïne.

"Je wil je meten met deze tegenstanders en gewoon een resultaat halen tegen deze gasten. Dat zat erin, daarom is het balen", aldus Berghuis voor de camera van Veronica. "Je ziet ook wel dat die gasten echt kwaliteit hebben. Er lopen daar wat spelers die echt top zijn."

"Maar je bent eindelijk op dit niveau en dan wil je ook wat laten zien", vervolgde Berghuis. Feyenoord begon de Champions League met nederlagen tegen Manchester City en Napoli. "In de eerste twee duels hebben we wel wat stapjes gezet en vandaag hadden we echt het gevoel dat we wat konden neerzetten. We kwamen vroeg op 1-0", refereerde Berghuis aan zijn eigen treffer. "Die goal was niet verkeerd en hielp ons lekker in de wedstrijd. Dit is wat we wilden. Het publiek stond er ook achter en we zaten er lekker in, maar uiteindelijk hebben we toch geen resultaat neergezet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen