Van Bronckhorst: "Gevoel is anders dan na de eerste duels"

17 oktober 2017, 23:17

Nul punten uit drie wedstrijden. Twee goals voor en negen tegen. Dat zijn de harde cijfers voor Feyenoord na de heenronde in de groepsfase van de Champions League. Toch voelde 1-2 nederlaag tegen Shaktar Donetsk anders aan dan die tegen Manchester City en Napoli.

"Het gevoel is anders dan na eerste twee duels", stelt trainer Giovanni van Bronckhorst tegenover Veronica. "We hebben ons vandaag goed verweerd, maar helaas zonder punten als resultaat. Toch maken we stappen als team. We kwamen verdiend op voorsprong, maar de 1-1 viel te snel. Dat ook de kwaliteit van Shakhtar."

"Dan zie dat dit een team is dat gewend is om op dit niveau te spelen. Wij zetten nu stappen om dichter bij dat niveau komen", aldus Van Bronckhorst, die wel Europese overwintering uit het zich ziet verdwijnen. "Ik zet er nooit een streep door, maar we hebben nul punten en ook de onderlinge resultaten spreken niet ons voordeel. Het wordt heel moeilijk."

Het meest positieve van de avond voor Feyenoord was misschien wel de geslaagde optredens van Bart Nieuwkoop, Sven van Beek en Nicolai Jorgensen. "Ze voelden zich goed. Ze hebben het maximale gespeeld van wat ze konden spelen en zijn er goed uitgekomen. Nu kunnen ze zich voorbereiden op zondag." Dan wacht in de Kuip Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen