Zidane vindt remise terecht, Pochettino is heel trots

18 oktober 2017, 08:40

In een poule waarin ook Borussia Dortmund zit, zijn het voorlopig Real Madrid en Tottenham Hotspur die de boventoon voeren. De Spanjaarden en de Engelsen speelden dinsdag in een kraker in Madrid met 1-1 gelijk. Beide trainers vinden dat resultaat een terechte afspiegeling van de krachtverhouding.

Zinedine Zidane beseft wel dat de remise in eigen huis niet het gewenste resultaat is voor Real. "We kunnen hier niet blij mee zijn, omdat je de thuiswedstrijden altijd wil winnen. We hebben, met name in de eerste helft, genoeg kansen gekregen, maar er stonden twee geweldige keepers op het veld. Zij staan in de goal om doelpunten te voorkomen en dat hebben ze gedaan. We hebben best goed gespeeld en uiteindelijk is een gelijkspel wel terecht."

Tottenham-trainer Mauricio Pochettino grossierde na de wedstrijd in complimenten. "Ik ben heel trots en blij", jubelde de coach. "We willen laten zien dat we onszelf met de beste clubs kunnen meten en dat hebben we nu gedaan. Ons optreden was fantastisch", zegt de Argentijnse coach, die met zijn team gedeeld koploper is van de poule. "We staan er heel goed voor en dat is fantastisch."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen