Zaakwaarnemer Alves zit Heerenveen dwars

Ger
3 juni 2006, 18:54

De komst van Afonso Alves naar SC Heerenveen is nog altijd niet definitief. Vrijdag zou de speler van Malmö in het Abe Lenstra Stadion worden gepresenteerd, maar de zaakwaarnemer van Alves wil op het laatste moment meer geld zien. "Er heeft zich wat volk rond hem verzameld. Dat volk wil geld zien", aldus Heerenveen-voorzitter Riemer van der Velde.

Dat 'volk' bestaat onder anderen uit de zaakwaarnemer van Alves. "Ze komen uit een andere cultuur, hebben andere wetten", gaat Van der Velde verder in de Leeuwarder Courant. "Ze doen dingen die hier nooit zouden mogen. Heel veel geld komt in de zakken van anderen en niet in die van die jongen. Alves wil graag komen, Malmö is akkoord, maar de zaakwaarnemer wil een deel van de transfersom."

De zaakwaarnemer wil de investeringen die hij in de speler deed terug. Heerenveen wil niet meer onderhandelen. Van der Velde stelde Alves en zijn aanhang een ultimatum. Ze hebben tot dinsdag de tijd om het aanbod te accepteren. "Dan blazen we het af'', dreigt Van der Velde.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen