Koeman erkent crisis bij Everton: "Maar ik voel nog steun"

18 oktober 2017, 18:49

Ronald Koeman is met Everton niet al te best begonnen aan het seizoen. Na acht speelronden bezet de club de zestiende plaats in de Premier League. Ook in de Europa League verloopt het nog niet voorspoedig. Everton staat met één punt laatste in groep E.

Everton speelt donderdag in Europa thuis tegen Olympique Lyon en tijdens de persconferentie gaat Koeman in op de 'crisis' bij de club. Craig Shakespeare, onlangs ontslagen bij Leicester City, deed de uitspraak dat elke manager slechts vier duels verwijderd is van een crisis. Koeman beaamt dat desgevraagd . "Misschien bevind ik me nu wel in die crisis. Maar tot nu toe voel ik nog de volledige steun van het bestuur. Dat is fijn, maar in het voetbal draait het natuurlijk om de resultaten."

Koeman beseft dat er tegen Lyon resultaat geboekt moeten worden. Ook de Fransen begonnen niet goed aan het Europese seizoen en staan met twee punten derde in de groep. "We weten dat we een zege nodig hebben. Ik heb een goed beeld van Lyon omdat ik vorig seizoen de twee wedstrijden tegen Ajax heb gezien. Het is een sterke ploeg die aanvallend speelt. Het zal lastig worden", blikt de manager vooruit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen