Castaignos baalt: "Scheidsrechter had een andere bril op"

19 oktober 2017, 21:52

Vitesse speelde donderdagavond met 1-1 gelijk tegen Zulte Waregem in de Europa League. Luc Castaignos dacht de Arnhemmers op voorsprong te zetten na iets meer dan een uur spelen, maar zag zijn doelpunt afgekeurd worden door de Kroatische scheidsrechter Ivan Bebek.

Ondanks het feit dat Vitesse eigenlijk voor een overwinning ging in België, hield Castaignos toch een redelijk gevoel over aan de wedstrijd. "Het is mooi om weer in de basis te beginnen en negentig minuten te spelen", aldus de spits in een eerste reactie tegenover FOX Sports. Castaignos begreep niet waarom de arbiter zijn doelpunt besloot af te keuren. "Het was gewoon een duel in mijn ogen. De scheidsrechter zei dat ik aan zijn shirt trok. Daar ben ik zelf niet van overtuigd. Ik denk dat het een normaal duel was tussen twee jongens en ik won het duel. De scheidsrechter had een andere bril op", stelt hij.

Castaignos begon in de basis als vervanger van Tim Matavz en was redelijk te spreken over zijn eigen prestaties. "In sommige fases kon ik nog wel meer aanwezig zijn, vond ik. Op andere momenten was het goed. Maar uiteindelijk gaat het om het team en moeten we met 1-1 kunnen leven. We gaan nu gewoon door", zegt de aanvaller, die ook realistisch blijft. "Het wordt nu moeilijk voor ons. Maar er komen nog een aantal mooie wedstrijden aan en daar moeten we van genieten."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen