Kadioglu: "Toen clubs er niet uitkwamen ging ik vol voor NEC"

20 oktober 2017, 09:24

Voor NEC'er Ferdi Kadioglu (18) bestond veel belangstelling Des te verrassender was zijn contractverlenging in Nijmegen. Zijn naam viel afgelopen zomer onder meer bij Vitesse, Ajax, FC Utrecht en in het buitenland.Een transfer ketste af, omdat clubs het prijskaartje te gortig zouden vinden.

"Ik heb er veel over gesproken met mijn ouders en zaakwaarnemer. Voor jonge jongens is zo'n situatie soms lastig", aldus Kadioglu tegen Omroep Gelderland. "Ik kon het gelukkig soms goed naast me neerleggen. Je moet toch aan je carrière denken en de keuze maken die daar goed voor is. Maar toen de clubs er niet uitkwamen, ging ik vol voor mijn kans bij NEC."

Clubs die Kadioglu nu over willen nemen, moeten een contract tot medio 2021 afkopen. Een week geleden tekende hij bij. "Dat was voor velen wel een grote verrassing, ja. Tijdens de afgelopen transferperiode ging het veel om mij, toen is er ook veel op mij afgekomen. Ik denk dat weinig mensen dit hadden verwacht, maar de club en ik zijn eruit gekomen en daar ben ik blij mee."

NEC weken zonder Buwalda

Kadioglu's collega Robin Buwalda is voor langere tijd uitgeschakeld. NEC meldt dat de verdediger schade heeft aan de meniscus en hij een kijkoperatie heeft ondergaan. Buwalda is zes tot acht weken niet inzetbaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen