Van Halst: "FC Twente is alleen met Verbeek in gesprek"

21 oktober 2017, 19:56

Dat Gertjan Verbeek en FC Twente met elkaar in gesprek zijn, is al even bekend. De Tukkers richten zich volledig op de oud-trainer van rivaal Heracles Almelo, zo bevestigde commercieel manager en manager algemene zaken Jan van Halst tegenover FOX Sports.

"Wij zijn alleen met Verbeek in gesprek", aldus het Twente-icoon. Ook de in de verschillende media genoemde Fred Rutten is niet in beeld, zo benadrukte Van Halst. "Er is met geen enkele andere persoon gesproken. Je kan nog heel veel namen noemen, maar we spreken met niemand anders."

Verbeek gaf onlangs zelf al aan goede gesprekken te hebben gehad met het bestuur van FC Twente. "Dit soort gesprekken zijn altijd goed. Twente heeft geïnformeerd of ik er voor open sta om weer het veld op te gaan en of er belemmeringen zijn. Ik heb gezegd dat die er niet zijn en ik zin heb om weer aan het werk te gaan."

Marino Pusic, assistent van de ontslagen René Hake, is voorlopig de eindverantwoordelijke in Enschede. Van Halst verwacht dat hij dat ook midweeks tegen FC Eindhoven in de beker is. "We moeten even afwachten hoe het nu precies gaat lopen, want dat ligt niet alleen aan ons."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen