Buitenland: monsterzege Sampdoria, Betis herstelt zich

21 oktober 2017, 20:01   Bijgewerkt: 21 oktober 2017, 20:28

Achter de traditionele topploegen in de Serie A is Sampdoria uitstekend bezig. De club uit Genoa staat na acht wedstrijden op de zeer verdienstelijke vijfde positie en heeft zaterdag een monsterzege geboekt op Crotone: 5-0.

De thuisploeg kende geen enkel probleem met het team dat op de zestiende plaats staat in Italië. Al na drie minuten was het via Gian Marco Ferrari 1-0 en ook in het restant van de wedstrijd bleef Sampdoria stevig in het zadel. Via Fabio Quagliarella, Gianluca Caprari, Karol Linetty en Dawid Kownacki liep het team uit naar een 5-0 zege. Sampdoria staat vijfde in Italië. 

Real Betis is bezig aan goed seizoen, maar kreeg vorige week wel een dreun van Valencia. In eigen huis werd er namelijk met 3-6 verloren. De ploeg uit Sevilla heeft zich zaterdag prima hersteld van die nederlaag, aangezien er met 2-0 werd gewonnen van Deportivo Alavés. Arnaldo Sanabria maakte na dertien minuten de 1-0, een eigen doelpunt van Alexis betekende een kwartier voor tijd de beslissing. Het team van Andrés Guardado staat daardoor keurig zesde in La Liga.

In Engeland heeft Southampton eindelijk weer een zege genoteerd. Tegen West Bromwich Albion ging het niet gemakkelijk, maar er werd wel met 1-0 gewonnen. De enige treffer van het duel was een juweeltje van Sofiane Boufal, die vijf minuten voor tijd een rush vanaf de eigen helft bekroonde met een doelpunt. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen