Van Polen geniet van plek twee: "Dat was wel eens anders"

21 oktober 2017, 20:42

Na de 0-2 overwinning op bezoek bij NAC Breda is PEC Zwolle voorlopig de nummer twee van de Eredivisie. Een situatie die ze niet gewend zijn in Overijssel, dat beseft aanvoerder en maker van de openingstreffer Bram van Polen zich ook in gesprek met FOX Sports.

"Het is zeker wel eens anders geweest, met name vorig jaar", zo refereert de verdediger aan het afgelopen seizoen, toen Zwolle pas in de achtste speelronde voor het eerst won. "We staan er gewoon heel goed op. We spelen met vertrouwen, in een vast systeem waar een hoop ploegen moeite mee hebben."

systeem, bijna continu met dezelfde elf gespeeld

Daarnaast is Van Polen ook blij met de fysieke gesteldheid van de ploeg. "We hebben een fitte selectie op het moment en hebben bijna continu met dezelfde elf gespeeld. Dat was vorig jaar ook niet het geval. Toen was het zoeken naar jongens die een hele wedstrijd konden spelen. Aan ons is het nu om zo door te gaan en zoveel mogelijk punten te pakken. Het liefst met zo goed mogelijk voetbal. Voorlopig hoeven we in ieder geval niet naar beneden te kijken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen