Arbitrale dwaling helpt Barcelona in zadel tegen Málaga

21 oktober 2017, 22:40

Een grote fout van de arbitrage heeft FC Barcelona zaterdagavond op het juiste spoor gezet tegen Málaga. Bij het eerste doelpunt, dat al in de tweede minuut viel, ging de arbitrage compleet de mist in waardoor Barcelona op 1-0 kwam. Uiteindelijk won de koploper eenvoudig met 2-0.

Lucas Digne probeerde in de tweede minuut een diepe bal binnen te houden, maar slaagde daar niet in en gaf de bal pas voor toen hij de achterlijn al was gepasseerd. Gerard Deulofeu ontving de bal en tikte het speeltuig simpel in het doel. Omdat de arbitrage niet zag dat de bal al achter was geweest, telde het doelpunt van de Spanjaard. De buitenspeler maakte zodoende zijn eerste doelpunt in dienst van Barcelona.

De koploper deed het vervolgens rustig aan en speelde zich pas in de 56ste minuut in veilige haven. Na een pass van Lionel Messi nam Andrés Iniesta de bal goed mee, waarna hij het speeltuig overtuigend in de lange hoek knalde. Die goal kwam Málaga, dat met één punt uit negen duels roemloos onderaan staat, niet meer te boven.

Barcelona doet het vanzelfsprekend een stuk beter en staat na acht zeges en een remise fier aan kop. Nummer twee Valencia volgt op vier punten.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen