Pusic 'bijzonder trots' na ruime overwinning van FC Twente

21 oktober 2017, 23:52

Een betere start als eindverantwoordelijke van FC Twente had Marino Pusic zich niet kunnen wensen. De interim-trainer nam midweeks het stokje over van René Hake en won zaterdag met klinkende cijfers van Roda JC: 3-0. De coach is uiteraard blij met de uitslag.

"Ik ben bijzonder blij voor iedereen bij de club", luidt zijn eerste reactie op de clubwebsite. "De eerste twintig minuten waren van beide kanten zeer aftastend. Begrijpelijk ook. In die fase zochten wij via het middenveld naar de opening. Dat lukte een aantal keer. We waren daarna niet doortastend genoeg in de laatste fase van de aanval. Ik was niet helemaal tevreden met het drukzetten. Hoewel we daar wel veel energie ingestoken hebben", aldus Pusic.

In de tweede helft trok Twente de zege over de streep. "De jongens hebben het in bepaalde fases goed opgepakt. De 2-0 was een bevrijdende goal. Dan weet je dat het min of meer gespeeld is. Daarna maken we de 3-0 en kregen we nog een paar mogelijkheden. We hebben er een hoop energie ingestoken en hard geknokt. Alles bij elkaar een terechte overwinning. Ik ben bijzonder trots op wat de spelers vandaag gepresteerd hebben."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen