Nice verliest met invaller Sneijder van Strasbourg

22 oktober 2017, 17:08

OGC Nice verloor afgelopen donderdag met 1-3 van Lazio in de Europa League en wist zich thuis tegen laagvlieger Strasbourg niet te herstellen. Het werd zondagmiddag 1-2 voor de bezoekers. Wesley Sneijder kwam als invaller in actie.

Nice maakte in eigen huis een zwakke indruk en stond binnen 23 minuten op achterstand dankzij een treffer van Nuno Da Costa. Kort na rust verdubbelde Strasbourg zelfs de score. Het was opnieuw Da Costa die trefzeker was. Inmiddels was Sneijder, die tegen Lazio nog in de basis mocht beginnen, bij het hervatten van de tweede helft het veld ingekomen. De middenvelder kon echter niet voorkomen dat zijn ploeg onderuit ging.

Nice werd na 53 minuten nog in het zadel geholpen toen Ernest Seka de rode kaart kreeg voorgehouden en de thuisploeg vanaf elf meter mocht proberen te scoren. Pierre Lees-Melou benutte het buitenkansje, maar in de resterende minuten wist Nice niet voor de gelijkmaker te zorgen. Daarmee komt de ploeg van Lucien Favre de slechte seizoensstart voorlopig niet te boven. Nice staat na tien wedstrijden op de veertiende plaats.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen