Keizer tevreden: "Vier goals normaal gezien de kansen"

22 oktober 2017, 17:14

Marcel Keizer heeft zijn eerste Klassieker als hoofdtrainer op een uitstekende manier afgewerkt. In Rotterdam won de coach met Ajax met 1-4 van Feyenoord, waardoor Keizer steviger in het zadel zit en Ajax goede zaken op de ranglijst doet. Keizer spreekt van een verdiende zege.

"Het is een terechte overwinning lijkt me", reageert Keizer tegen FOX Sports. De grootte van de uitslag heeft de trainer niet verbaasd. "Ik denk dat vier goals redelijk normaal is gezien de kansen die we gehad hebben. We waren fel vanaf het begin en wilden hoog druk zetten om de druk van Feyenoord te ontlopen. We moesten deze winnen en dat hebben we gedaan, en ook nog met goede cijfers."

Toch was de kraker niet hoogstaand. "Het was wel intensief", vond Keizer. "De intensiteit was wel oké voor een Nederlandse wedstrijd. In de rust hadden wij echt een gevoel over hoe wij op het veld stonden. We creëerden niet veel, maar na de 0-1 brak het echt los." David Neres had wederom een belangrijke rol bij Ajax en lijkt zijn draai te hebben gevonden. "David heeft vertrouwen. We hebben een keer een gesprek gehad met Wamberto en dat is goed gevallen bij hem. Hij is wat opener en loopt met een lach rond, dat is wel belangrijk bij voetballers."

Ajax staat nu tweede, met vijf punten achterstand op PSV. "We komen van ver en er is van alles gebeurd. Dan is deze stap wel lekker om ook weer vooruit te gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen