Buitenland: Genk klopt Anderlecht, remise Wolfsburg

23 oktober 2017, 08:00

Het Racing Genk van Albert Stuivenberg heeft zondag een zeer fraaie zege geboekt in de Jupiler Pro League. De tot dusver matig presenteerde ploeg wist met 0-1 te winnen bij Anderlecht. In Duitsland hielden VfL Wolfsburg en 1899 Hoffenheim gelijke tred.

De enige goal van de wedstrijd viel te noteren in de 51ste minuut, toen Joseph Aidoo het net wist te vinden. Genk stijgt door de overwinning in Brussel naar de negende positie van de ranglijst, terwijl Anderlecht de aansluiting met de top verliest. Het staat nu vijfde, met twaalf punten minder dan koploper Club Brugge en vier punten minder dan de verrassende nummer twee Charleroi. Eerder deze zondag wist Club Brugge overigens al met 1-0 te winnen van Royal Antwerp.

In Duitsland sleepte VfL Wolfsburg een punt uit het vuur tegen 1899 Hoffenheim. Het team van Julian Nagelsmann stevende door een rake penalty van Kerem Demirbay een kwartier voor tijd op een 0-1 zege af, maar een late kopbal van Felix Uduokhai betekende de 1-1. Het andere duel op deze zondag, die tussen SC Freiburg en Hertha BSC, eindigde zondag in dezelfde cijfers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen