PSG wendt in blessuretijd nederlaag bij Marseille af

22 oktober 2017, 23:02

Paris Saint-Germain leek schier onverslaanbaar in de Ligue 1, maar heeft zondagavond erg diep moeten gaan om een nederlaag bij Olympique Marseille te voorkomen. Na een rode kaart van Neymar keek PSG in de negentigste minuut tegen een 2-1 achterstand aan, maar Edinson Cavani redde de koploper alsnog in blessuretijd.

Het affiche Olympique Marseille tegen PSG beloofde vooraf al spektakel en voldeed aan alle verwachtingen. De thuisclub, bivakkerend in de subtop, maakte vanaf de eerste minuut duidelijk dat het niet van plan was de punten cadeau te doen aan de tegenstander uit Parijs. Marseille zette de dadendrang kracht bij in de zestiende minuut, toen Luiz Gustavo met een harde knal de score opende. Hij zette daarmee het Stade Vélodrome in vuur en vlam.

Een kwartier later bracht Neymar met zijn elfde goal in dienst van de Franse club zijn ploeg terug in de wedstrijd, maar in de slotfase van de tweede helft ging het helemaal mis voor de koploper. In de 78ste minuut reageerde Florian Thauvin zeer alert bij een voorzet en tikte hij de bal in het doel. Toen een boze Neymar tien minuten later zijn tweede gele kaart kreeg nadat hij zich liet provoceren, leek de eerste nederlaag van het seizoen aanstaande voor PSG. Toch toonde het team veerkracht. In blessuretijd legde Edinson Cavani aan voor een vrije trap en dat deed hij geweldig. Zijn inzet vloog onderkant lat geweldig in het doel, waardoor PSG toch een punt meeneemt uit Marseille.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen