Doelpuntendroogte voor NAC Breda: "Dan wordt winnen lastig"

23 oktober 2017, 11:53

NAC Breda verloor haar laatste drie wedstrijden in de Eredivisie en dat is niet vreemd. De ploeg van Stijn Vreven maakte in die duels namelijk geen enkel doelpunt. "Dan wordt het moeilijk op dit niveau", beseft middenvelder Manuel Garcia.

Ook in de wedstrijd tegen PEC Zwolle (0-2) kwam de huurling van Manchester City, en met hem nog een aantal NAC-spelers, tot een aantal goede kansen. Maar na de 0-2-zege in De Kuip maakte de Brabanders geen enkel doelpunt meer. "En dan kun je niet winnen. Dat is zonde, want we krijgen genoeg kansen. Ook tegen PEC Zwolle hadden we goede mogelijkheden, maar er zaten een paar stomme missers bij", aldus Garcia tegenover Omroep Brabant.

In paniek raakt de Spanjaard ondanks de zestiende plaats met zeven punten nog niet. "Als we de kansen gaan maken, dan komt het wel goed. En het wedstrijdresultaat zegt niet hoe alles verlopen is. Maar als je niet scoort, dan wordt het lastig."

Komende week wacht voor NAC Breda bovendien het lastige uitduel met FC Utrecht. Toch liggen er wellicht mogelijkheden voor de formatie van Vreven: want alleen Willem II en Roda JC kregen meer tegentreffers dan FC Utrecht in de Eredivisie tot dusver.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen