Aubameyang belandt in ziekenboeg van Borussia Dortmund

23 oktober 2017, 18:50

Pierre-Emerick Aubameyang is in de ziekenboeg van Borussia Dortmund geraakt. De grote ster van de ploeg van Peter Bosz kampt met een spierblessure en kan dinsdagavond niet spelen in het bekerduel met FC Magdeburg. Hoe ernstig de spierproblemen zijn, laat Borussia in de berichtgeving in het midden.

Anderzijds nadert een aantal spelers hun rentree. Als Marcel Schmelzer en Raphael Guerreiro de training van maandag goed doorstaan hebben, neemt Bosz ze wellicht mee naar Magdeburg. Hetzelfde geldt voor Mahmoud Dahoud en André Schürrle. Met wie Dortmund ook gaat spelen, de wedstrijd in de tweede ronde moet geen probleem vormen. Magdeburg speelt op het derde niveau van Duitsland.

Voor Borussia is het wel een ideaal moment om aan het vertrouwen te werken. Na de interlandperiode wist de bekerhouder drie wedstrijden op rij niet te winnen. "Ik verwacht een tegenstander die met veel energie gaat spelen", zegt Bosz op de website van BVB. "Wij spelen op een bepaalde manier die werkt. Dat zagen we aan het begin van het seizoen. Wij gaan daar niets aan veranderen. Winst op Magdeburg helpt ons ook weer in de Bundesliga."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen