'Gegroeid' Willem II wil goed resultaat tegen Heerenveen

24 oktober 2017, 22:13

Willem II krijgt woensdag (aftrap 19.45 uur) voor de tweede keer dit seizoen bezoek van sc Heerenveen. Een maand geleden verloren de Tilburgers in de Eredivisie met 1-2 van de Friezen, maar coach Erwin van de Looi heeft vertrouwen voor het komende treffen in de tweede ronde van de KNVB Beker.

"Sindsdien zijn we gegroeid en dat willen we tegen Heerenveen met een goed resultaat onderstrepen", aldus Van de Looi op de officiële website van Willem II. "De twee overwinningen tegen Twente en Groningen hebben ons vertrouwen uiteraard goed gedaan. Daarnaast beschikken we morgen, op Asumah Abubakar na, over een fitte selectie."

Na de winst bij Willem II pakte Heerenveen geen punt meer in de Eredivisie: het verloor thuis met 0-4 van Ajax en Vitesse, daarnaast ging het op visite bij FC Utrecht met 3-1 onderuit. Desondanks blijft Van de Looi op zijn hoede voor de Friezen. "Heerenveen blijft ondanks een mindere fase een gevaarlijke ploeg met veel individuele kwaliteiten, goede spitsen, prima controleurs en opkomende backs. Oftewel: we zullen goed moeten samenwerken en heel veel inzet moeten tonen om een ronde verder te gaan", waarschuwt Van de Looi tot slot.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen