Viergever: "Dan hoop je door te drukken naar dubbele cijfers"

25 oktober 2017, 20:37

Samen met Matthijs de Ligt was Nick Viergever de enige speler die afgelopen zondag ook in de basis stond op bezoek bij Feyenoord. Met negen andere spelers was de uitslag woensdagavond precies hetzelfde. In de Amsterdamse derby tegen ASV De Dijk werd het eveneens 1-4.

De gelegenheidsaanvoerder van Ajax was tevreden over het begin van de wedstrijd, zo liet hij weten aan FOX Sports. "De focus was goed met ook een hoop andere spelers op het veld, dan hoop je op een extra stimulans. In de eerste helft hebben we dat goed gedaan en we komen ook heel goed de rust uit. Dan hoop je door te kunnen drukken naar de dubbele cijfers. Maar daarna werd het eigenlijk een stuk minder en was het een beetje aanmodderen."

Viergever ging ook nog heel even in op het filmpje dat eerder deze week opdook, waarin hij 'Het zijn maar kutkakkerlakken' zingt. "Ja, het is stom. Dat is het enige dat ik er over kwijt wil. Een momentje van stomheid. Ik heb sorry gezegd. Dat is ook echt zo en daar wil ik het bij laten eigenlijk."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen