Keizer: "Hoop dat we Cerny maar zes weken kwijt zijn"

25 oktober 2017, 21:22

Ajax bekerde woensdagavond zonder al teveel problemen verder. Op 'bezoek' bij ASV De Dijk werd het 1-4 voor de grootste van de twee Amsterdamse clubs. Toch was er een grote tegenvaller voor de ploeg van Marcel Keizer: het uitvallen van Vaclav Cerny.

De Tsjech had net de 0-4 gemaakt, toen hij op een brancard van het veld getild werd. "Ik hoop dat het alleen zijn binnenband is, dan zijn we hem zes weken kwijt. Maar het zag er slecht uit. Grote kans dat ik hoop tegen beter weten in", vertelt de trainer tegen Ajax Life. "Het was pure pech. Vaclav gleed half weg en toen kwam zijn gewicht erop. Gleed hij maar weg. Of het kunstgras nog van invloed is geweest? Misschien was het ook op gras gebeurd, daar durf ik echt niets over te zeggen."

"Dit is voor hem een drama, voor ons allemaal ook, maar voor hemzelf het meeste", vervolgt Keizer. "De groep was echt begaan met die jongen en informeerde in de kleedkamer eerst hoe het met hem was. Laten we hopen dat het meevalt, maar dit kan zomaar einde seizoen zijn."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen