Zware week Rienstra: "Zoontje was in levensgevaar"

25 oktober 2017, 23:58

Ben Rienstra was woensdagavond belangrijk voor Willem II in het bekerduel met sc Heerenveen. De middenvelder maakte de openingstreffer in het Koning Willem II Stadion. Voor Rienstra was het echter een zware week omdat zijn zoontje ineens ernstig ziek werd.

Na afloop van de wedstrijd tegen Heerenveen blikte Rienstra tegenover het Brabants Dagblad terug op een heftige week. "Ons 2-jarig zoontje Raphaël was in levensgevaar. Ik kwam vorige week woensdag thuis van de training en wist niet wat ik zag. Hij kon niks meer. Het is een ingewikkeld verhaal, maar zijn situatie is verbeterd, hij is weer thuis en gisteren hoorden we dat hij er in principe helemaal bovenop zal komen", legt de middenvelder uit.

Rienstra kon gelukkig op steun rekenen van trainer Erwin van de Looi en zijn medespelers. "Er was begrip voor dat ik een aantal trainingen oversloeg. Soms zat ik echt helemaal kapot. Maar door het goede nieuws kon ik met een fris hoofd aan de wedstrijd tegen Heerenveen beginnen." Met een bekerzege sluit hij de afgelopen dagen toch positief af. "Dat ik dan ook nog scoor en dat we winnen, is helemaal mooi natuurlijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen