Room krijgt in KNVB Beker (nog) geen speelminuten van Cocu

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

26 oktober 2017 – Eloy Room gaat voorlopig zijn debuut niet maken voor PSV. Zijn concurrent Jeroen Zoet krijgt namelijk donderdagavond ook in de KNVB Beker tegen FC Volendam de voorkeur van trainer Phillip Cocu. Dat is een hard gelag voor de 28-jarige reservedoelman.

Room krijgt in KNVB Beker (nog) geen speelminuten van Cocu

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De laatste jaren rouleerde Cocu in de KNVB Beker namelijk wel door. De naar Vitesse vertrokken Remco Pasveer kreeg op dat soort gelegenheden speelminuten. "Eloy is nu een tijdje bij ons en concurreert met Jeroen Zoet, die op dit moment de eerste keeper is. We zien een goede ontwikkeling bij Eloy, maar er is geen reden om nu in het bekertoernooi van keeper te wisselen. Ook omdat we het een belangrijke competitie vinden", laat trainer Cocu weten aan het Eindhovens Dagblad. 

Cocu wil ten koste van alles voorkomen dat PSV opponent Volendam, de hekkensluiter van de Jupiler League, gaat onderschatten. "Als wij ons normale niveau halen, moeten we ons doel gaan bereiken. Maar is dat niet het geval, dan kan het een moeilijke avond worden."

Voor Room zit er niets anders op dan te wachten op de wedstrijden met Jong PSV, dat vrijdag 3 november overigens ook aantreedt tegen Het andere Oranje.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  PSV

  gerelateerd