Te Wierik wuift trainersdiscussie bij FC Groningen weg

26 oktober 2017, 14:36

Mike te Wierik kwam deze zomer vol verwachtingen over naar FC Groningen, maar na de matige reeks in de Eredivisie volgde woensdagavond tegen Roda JC ook uitschakeling in de KNVB Beker (3-1). En dus is de verdediger natuurlijk niet tevreden. "Op dit moment zit het even tegen", weet Te Wierik, die kritiek op trainer Ernest Faber wegwuift.

In gesprek met RTV Noord gaat de achterhoedespeler in op de tegenvallende resultaten. "Als je de kansen niet benut die je krijgt en je krijgt te makkelijk goals tegen... Dan sta je wéér met lege handen. Op deze manier is het gewoon klote als je weer verliest."

Van wanhopen is bij Te Wierik overigens nog geen sprake. "We creëerden best wat kansen, maar de afronding moet beter. Ik zie wel houvast, alleen bepaalde dingen moeten beter. Wel zie ik een ploeg die voor elkaar door het vuur wil gaan. Die voor elkaar wil vechten. Dat is toch de basis."

Dus heeft hij er nog nog wel degelijk vertrouwen in dat het een mooi seizoen kan worden in Groningen. "Maar dan moet er wel gewonnen van Sparta komend weekend. Anders moet je echt naar beneden kijken. Of de trainer ter discussie staat? Nee, daar heb ik helemaal niemand in de kleedkamer over gehoord."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen