NEC hoopt nog op periodetitel: "Zou een fijne bijkomstigheid zijn"

26 oktober 2017, 14:09

Alleen als NEC heel vaak scoort of Fortuna Sittard punten verspeelt, houden de Nijmegenaren uitzicht op het winnen van de periodetitel. Beide ploegen hebben zeventien punten uit acht duels, maar de Limburgers hebben een beduidend beter doelsaldo (+6 om +12). "Het enige waarop wij invloed hebben, is onze eigen wedstrijd met Jong FC Utrecht en daar moeten we ons dan ook volledig op richten", aldus trainer Adrie Bogers.

Na een moeizame seizoensstart heeft de oefenmeester zich in Nijmegen weer opgericht tot de bovenste posities in de Jupiler League. Toch hecht de trainer op de clubwebsite niet te veel waarde aan het winnen van de periodetitel. "Als we de periodetitel vrijdag binnenhalen, dan zou dat een fijne bijkomstigheid zijn, maar wat met name belangrijk is – voor de rest van het seizoen – is dat we die wedstrijd winnen." De opponent uit Utrecht staat momenteel op de zeventiende plaats.

Hoewel NEC zich vooral op haar eigen wedstrijd richt, wordt de ontmoeting tussen De Graafschap en Fortuna Sittard ook in de gaten gehouden door Bogers. Een verschil van zes doelpunten moet worden goed gemaakt als de Limburgers winnen van De Superboeren. Bogers: "We zullen wel met een schuin oog naar de verrichtingen van Fortuna Sittard kijken, maar dit zal voor ons nooit leidend zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen